Upeat 7 päivää takana... Lotten catering!

21.09.2014 kl. 17:33

Lauantaina (13.9) meillä oli Piece 'n' Love pizza standi Porvoossa. Aurinkoinen upea päivä seistä ulkona ja myydä 300 slicea. Olin niin onnellinen kun sain vahvistettua miten maukkaita pizzat ovat! 

Iso kiitos kaikille jotka tulivat maistamaan!

Keskiviikkona meille toimitettiin Big Green Egg grillit Piece 'n' Love keittiöön. Eli kohta alkaa pizzojen toimitus ; ) Lisää tietoa ajankohdasta ja kaikesta muusta liittyen Piece 'n' Love projektiin TÄSTÄ.

 

Myöhemmin keskiviikkona Marthat täyttivät salin Grandin Kulttuuritalossa. Olivat tulleet kuntelemaan kun puhuin minun elämäni ruokamatkastani, MasterChef kisasta, Gourmeeta Perkele kirjastani ja siinä olevasta kaavasta.

Ja minähän puhuin. Huomasin että en vain rakasta tehdä ruokaa vaan rakastan myös puhua siitä. Tämä on minulle hieno tunne!

Kiitos Marthat! Olitte mahtavia kuuntelioita ja kiitos palutteesta Piece 'n' Love pizzoista! (tarjosin makupaloja pizzoista)

 

Lauantaina olin kokkaamassa taikurin Noora Karman synttäreillä. Näin upealle ja maagiselle naiselle ei mitään tavallista mättöä voi tarjota, joten päätin tarjota Nooralle ja hänen vieraille kuusi erillaista makuelämystä suupalakoossa.

Tarjosin heille: rapeaa jättikatkarapua chilimajoneesin kera / päältä poltettua sashimi lohta, inkivääri- fenkoli salaattia, limemajoneesia ja japanilaista kastiketta / rapeeta saaristolaisleipä päällä metsäsieniä, yrttejä, tuoretta tomaattia ja karemelisoitua punasipulia / possunposkea, juuriselleripyrepedillä, keräkaalisalaattia ja kastiketta / Piece 'n' Love suolainen pizza ja vielä jälkkäri pizza. Pizzat sen varalta että yöruokaa tarvittaisiin ; )

Kiitos Noora ja kiitos ihanat vieraat!

 

 

Kommentarer (2)
Mycket inspirerande blog! Alltid roligt att läsa om Lottens bravader och kulinariska fester.
Keep it up!
Torreiafrika22.09.14 kl. 14:38
Jag lovar att göra det "Torreiafrika". Det är så himla roligt och gör mig så glad ; )
Lotten22.09.14 kl. 21:21