Business-päivät Messukeskuksessa. Lotten catering!

01.09.2014 kl. 09:33

Kiitos kaikille mahtaville vieraille jotka kävivät IDÈ Group:in osastolla ja maistelivat herkkujani.

Lupasin laittaa reseptit sivulleni ja tässä tulevat (vaikka hieman myöhemmin kuin mitä lupasin!)


VIHREÄ-SHOTTI
2-3 kourallista huuhdeltuja pinaatinlehtiä
Mehua yhdestä limestä
1/4 osa tuoretta ananasta (kuori ja poista puinen keskiosa)
Kourallinen tuoretta minttua
Hunajaa maunmukaan
Noin 1 dl kivennäisvettä
Heitä kaikki blenderiin, tarkista maku ja NAUTI! 

 


LIEKITETTY SASHIMILOHI/NACHOS-LEIPÄ
Pyöreitä nachos-lastuja
Wasabi-majoneesia (resepti alla)
Sashimi lohipala jonka liekität päältä kaasupolttimella
Garia (japanilaista inkivääriä)

Wasabi majoneesi:
1 kananmuna
1 rkl wasabia
Limemehua puolikkaasta limestä
1 tl sormi suolaa
noin 2 dl neutraalin makuista öljyä (esim rypsiöljy)

Majoneesin valmistukseen kannattaa käyttää korkeareunaista kulhoa tai kannua, johon sauvasekoitin juuri mahtuu. Riko kananmuna astiaan ja lisää wasabi, suola sekä limemehu. Sekoita seosta kevyesti. Laita sauvasekoitin kananmunaseokseen ja kytke kone täydelle teholle. Pikkuhiljaa hitaasti kaataen, lisää öljy seokseen ja kun emulgoituminen on alkanut voit kaataa öljyä reippaammin. Muista nostella välillä sauvasekoitinta jotta kaikki öljy emulgoituu. Öljyn määrä vaihtelee kananmunan koon mukaan.

Maista ja tarkista suolan ja hapon tasapaino.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver: