Stockmannin Herkussa Tampereella 7.8.14

11.08.2014 kl. 12:05

Tämä keikka oli niin hauska ja jännä! Pääsin Stockmannin Herkkuun Tampereella promoamaan kirjaani ja kokkailemaan.

Maistiaisiksi päätin laittaa rapeita katkarapu- ja lohipaloja, lime-majoneesilla ja japanilaisella kurkkusalaatilla. Annos on hauska ja helppo toteuttaa koekeittiössä. Se on myös asiakkaille kiinnostava seurata. Sekä se toimii aina! Se on vain niin älyttömän hyvä. Kun haluaa muita makuja sen voi helposti tehdä esimerkiksi paneroimalla kanaa, kesäkurpitsaa tai herkkusieniä. Majoneesin voi maustaa vaikka avokadolla, rosmariinilla tai valkosipulilla. Ja salaatti voi olla ihan mikä vihannes tahansa vaikka grillattuna tai raastettuna. Muista vain maustaa suolalla ja tarkistaa hapokkuuden jotta annos on mahdollisimman onnistunut.

Keikka alkoi nauraen kun luin että nimeni on Lotten Lindblom ja että olen MasterChef kisan voittaja. Ei hullumpaa!

Sitten aloitin valmistelut. Onneksi minulla oli hyvin aikaa sillä oli kiinnostavaa seurata Herkun toimintaa ja keskustella asiakkaiden kanssa.

Keittiöosastolta löytyi tällainen uusi tuttavuus: mikroraastin jossa kotelo joka keräsi raastetun lime-kuoren talteen. Se oli yllättävän toimiva. Kannattaa kokeilla.

Mukana auttamassa keittiössä minulla oli Jani. Hän osasi hommansa loistavasti. Hän toimi melkein kun olisi lukenut ajatukseni. Kiitos Jani, olet super! 

Huomaattehan että minulla on head set ; )

Aina mukana keikoilla: Gourmeeta Perkele kassi jossa KitchenAid johdaton sauvasekoitin, veitsikokoelmani, käsipoltin (ei näy kuvassa) ja "kokki"kengät (jalassa).

Kiitos Herkku! Oli mahtavaa ja kirjojakin meni hyvin kaupaksi. Jeee!