Lapset vaativat kaalilaatikkoa!

23.07.2014 kl. 14:07

Olimme viime viikolla mökillä ja kun kävimme Haminassa löysimme mahtavan lounaspaikan, ravintola/kahvila Jaspiksen. Rehellistä, hyvää ruokaa ja palvelu erittäin mukavaa. Lisäksi lapset pääsivät ruokaa odotellessaan leikkimään viereiseen puistoon. Super!

Päivän lounas oli sinä päivänä kaalilaatikko. Kim ja Kent olivat aluksi aika skeptisiä "eihän se ihanalta näytä" sanoivat. Mutta kun maistoivat eivät lopettaneet ennenkuin lautaset olivat tyhjiä.

Heti seuraavana päivänä molemmat lapset toivoivat kaalilaatikkoa. Täydellistä ruokaa mökillä. Vähän aineksia ja onnistuu yhdessä kattilassa. Tein nimittäin mökkiversion enkä laittanut uuniin, vaan annoin sen paistua ja valmistua yhdessä kattilassa. 

Raaka-aineet: varhaiskaalia, sipulia, valkosipulia, hyvää jauhelihaa, vähän kermaa, voita, suolaa ja pippuria. Ja tottakai puolukkahilloa. Minä lisäsin tottakai chiliä omaan annokseeni.

Ja illalla kun teki mieli jotain pientä ja suolaista maistui laatikko vielä paremmalta kun oli ehtinyt "muhia" hieman ; )