Kokkailua Zum Beispielin ravintolahenkilökunnalle

15.06.2014 kl. 10:41

Keskiviikkona sain suuren kunnian kokkailla Zum Beispielin mahtavalle henkilökunnalle. Pöydässä istui myös ravintolan taitavat kokit, joten heiman jännitti.

Menulla oli:

  • Pinnalta käsinpoltettu lohi / sous vide kananmuna / pikkelöidyt kurkkut / majoneesi / japanilainen kastike / friteerattu nokkonen
  • Pasta Linguine
  • Possun poskea 48 h sous vide / juuriselleri pyree / sous vide kevätsipuli / portviini kastike (kevyellä aasialaisella vivahteella)
  • Sitruunamutakakku / basilikalla maustetulla ranskankermalla

Sous vide menetelmä tarkoittaa sitä että ruokaa valmistetaan matalassa, tarkasti kontrolloidussa lämpötilassa, tyhjiöpakattuna. Ravintolat käyttävät sitä paljon ja nyt minäkin olen hurahtanut siihen. 

Kokkailin Zum Beispielen omassa keittiössä ja nyt tiedän minkälaisen keittiön haluan. Se on upea ja erittäin toimiva. Vieraat istuvat samassa salissa joten he voivat seurata kun ruoka valmistuu. Todella hauskaa! Toivottavasti saan kokkailla sielä uudestaan.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver: