Upea syntymäpäivä, hurraa!

30.04.2014 kl. 11:00

Aamulla minut herätettiin aamiasen ja laulun kera. Kim ehti kuitenkin syödä voileipäni ennen minua, olin näköjään hieman hidas. Olen sellainen että juon ensin isoja määriä kahvia ja vasta sitten syön. Ja Kim ei vain malttannut odottaa ; )

Lyhyen työpäivän jälkeen suuntasimme Klaussin kanssa Helsinkiin. Kävimme lemppari kaupassani Hakaniemen kauppahallissa ostamassa lihaa. Marmoiroitua ulkofilettä illalliseksi ja possun kylkeä vapuksi. Löysin vielä onnekseni kauniita nauriita mukaan kotiin. 

Sitten käytiin ostamassa synttärilahja minulle. Olen KAUAN haaveillut sellaisesta ja nyt, nyt saan sen! Sous vide koneen!

Tämä laite löytyi Chez Mariuksesta. Ostin myös hienon "laatikon" sieltä, mutta se oli valitettavasti tähän määrään lihaa liian pieni. Onneksi  autotallista löytyi tämä kunnon lihalaatikko. Toimii.

 

Sitten upea päivä jatkui Siken uuden kirjan julkaisutilaisuudella Kaapelilla. Tapahtuma oli Benjaminin tosi valkoisessa ja ihanassa studiossa, erittäin sopiva miljöö kaunille ja ajattomalle kirjalle.

Benjamin oli kuvannut kirjan upeat ja tunnelmalliset kuvat. 

Kiitos Sikke kutsusta ja onnea upealle kirjallesi! Siitä tulee varmaan joka keittiöiden onnellinen asukas! ps. antamasi oliviiöljy on taivaallista!

Kotona odotti synttärijuhlat perheen kanssa. Menyyllä oli grillattua (Big Green Eggilla tottakai) marmoroitua ulkofilettä, siskoni Marian kuulusia salaatti (paras salaatintekijä maailmassa), juustoja ja punaviinikastiketta.

Super super ihanaa viiniä, kiitos Matsille ja iloista meininkiä. 

Sain ihania lahjoja mm. taulun Klaussilta. Kivä motiivi ; )

Kiitos darling, I love it! Ja suuri kiitos kaikille loistavasta päivästä. Hyvää vappua!!

 

 

Kommentarer (4)
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Jösses vilken födelsedag! Du blir ju bortskämd, men vad gör nu det!
Vad gör den gula mojängen? Kyler eller fuktar eller??

GLADA VAPPEN!!!
Torreiafrika30.04.14 kl. 16:37
jag har det såå bra här, tack! och den gula grunkan värmer och sirkulerar vatten. det blir ypperlig mat ; ) snart får du smaka!
02.05.14 18:29
Onnea Lotten ja Hauskaa vappua!
Pirjo30.04.14 kl. 20:01
Kiitos paljon! Hauskaa oli ; )
02.05.14 18:29
Helt härligt! Alla bilder, fin stämning, glada människor
haye02.05.14 kl. 09:42
tack själv! det var perfekt ; )
02.05.14 18:30
Nyfiken på Marias sallad & sås - är det en hemlis? Härliga bilder o fiilis!
Anne10.05.14 kl. 10:22