Paul Svensson på restaurang Sinne

26.04.2014 kl. 10:53

Tack Maria att du var så klok och bokade bord för Svensson menyn, för attan att det var gott. Har inte på mycket länge ätit såå god mat.

Till att börja med bjöds det på "kökets hälsning" med friterad havskorall, isomaksaruohoa (vet tyvärr inte namnet på svenska) från Emsalö, salt maräng med gräddfil / citron confit / fisk rom och friterad sjögräs (nori) med Karl Johans svamppurè. Vackert serverad!

Den salta marängen.

Sen kom det in mörbakad purjo med mandelriska och havskräfta. Efter denna rätt trodde jag inte att det skulle kunna bli godare, men...

sen kom denna tallrik. Helstekt rotselleri med björk emulsion och rökt abborre. Oh la laaa! (inte den finaste bilden, tyvärr)

Efter dessa rätter följde ännu: Rödbeta med vildhallon och anka / Svensk buffelmozzarella / Rabarber, hibiskus, maräng, och frysta selleri örter. Mycket goda smaker och mycket mycket gott skratt : )

Paul, du rockar min (smak)värld!

Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Allt var härligt! Maten underbar! Paul ännu charmigare än "På Strömsö". Fantastiskt
haye26.04.14 kl. 15:35
Visst var det super!! ; )
27.04.14 22:19
Ser ljuvligt ut!
Ehm, den där Paul...ni ser lite syskonlika ut ;-)
Anonymous26.04.14 kl. 16:45
Maten och Paul var båda underbara. Så att lite påminna om honom är inte så illa ; )
27.04.14 22:20
Anfäkta och anamma, Paul Svensson har kockat i Borgå? Hur kan jag ha missat det!?
Basse27.04.14 kl. 20:27
Jag kan bara tacka min syster! annors hade jag också missat det : )
27.04.14 22:21