Korealaista cateringmeininkiä.

26.04.2014 kl. 10:31

Torstai aamu 7.30 ja valmistelut jatkuvat. Olin sopinut että olisin kl. 17.00 asiakkaan luonna, eli lähtö pihalta viimeistään kl. 16.15. Minulla on siis 8 tuntia ja 45 minuttia aikaa saada ruoat ja itseni valmiiksi.

Tänään tarjoilen:

Korealaisia kevätkääryleitä, dippikastike

Panko-leivitettyjä jättikatkarapuja korealaisilla mausteilla

Basilika-minttu-ananassalaattia

Broilerinreisiliha-vartaita

Possunkylkeä salaattikiposta

Aloitin valmistelemalla kaikki vihannekset kevätkääryleeseen. Onneksi olin keskiviikkona löytänyt Eiring kaupasta, Korkevuorenkadulta tämän mahtavan "silppurin" joka nopeutti valmistelua. Käytän normaalisti veistä, mutta tämän kapineen ansiosta minusta tuli Teräsmiestäkin nopeampi silppuri.

Possunkylki oli ollut marinaadissa yön yli ja seuraava vaihe oli ruskistaa pinta kunnolla. Tämän jälkeen laitoin koko padan uuniin 2 tunniksi ja sitten se sai viilentyä huoneenlämpöiseksi. Asiakkaan luona tarvitsi enää lisätä kevätsipuli ja asetella salaattikulhoihin.

Laitoin katkaravut tikuille jotta ne pysyisivät suorina ja olisivat helppoja syödä sormin. 7 kpl valmiina, 63 kpl tekemättä...

Kanavartaat odottivat grillin kuumenemista, tavarat olivat aika pitkälti pakattuina ja minä olin vielä aikataulussa. Hurraaa!

Sain kyydin Sannalta ja Bifi tuli mukaan kokkailemaan. Suuri kiitos molemmille, en olisi pärjännyt ilman teitä!

Minun juttuni on kokkailla vieraitten edessä. Mielestäni se on mukavaa vihdettä vieraille ja todella hauskaa meille kokeille. Pitää vain saada valmistelut tehtyä kunnolla.

Pitää olla erityisen varovainen kun friteeraa, joten minulla oli vaahtosammutin ja palopeitto mukana. Kaikilla oli turvallinen olo ; )

Ananassalaatti yrteillä on ihanan raikas vastakohta mausteiselle ruoalle.

Kaikki tarjoiltiin minun omalla kimchillä joka on varsin erikoinen korealainen lisuke. 

Kiitos Andreas ja Ocean View siitä, että sain tulla kokkailemaan teille. Oli erittäin hauskaa!

Kommentarer (0)
Skriv siffran 3 med bokstäver: