Nyt on ulkogrillikin on pesty...

23.04.2014 kl. 08:08

ja pääsin heti nauttimaan upeasta illasta ja grilliruoasta.

Rakastan grillata kassleria. Kasslerilla onnistuu aina, kunhan et jätä sitä ihan raa'aksi. Jos on aikaa, on vaivan arvoista, laittaa kasslerpihvit marinaadiin. Jopa 30 minuuttia tekee ihmeitä. Eilen laitoin minun marinaadiin:

Sojaa, valkosipulia, tuoretta inkivääriä, vähän ketsuppia ja tilkka öljyä. Annoin marinoituia noin 45 minuuttia, kuivastin pihvit talouspaperilla ja sitten suoraan kuumaan grilliin. Jäljellä olevaa marinaadia kannatta penslata lihan päälle aina kun käännät.

Lapsilla oli molemmilla kavereita leikkimässä ja hyvä tapa saada liha riittämään kaikille on leikata se valmiiksi viipaleiksi. Minulla oli tortilla leipää (lättyjä) kaapissa joten lapset saivat "fajitas"-maista sormiruokaa. Sisään grillattua paprikaa, rapeaa salaattia, kreikkalaista jogurttia ja viipaloitua kassleria. Aurinkoon syömään!

Kaupasta löytyi kevätkaalia josta tykkään tehdä nopean wokin (paistinpannulla). Pienennään kaalin, maustan valkosipulilla ja inkiväärillä ja paistan nopeasti (n. 3-5 min) kuumalla pannulla oliiviöljyssä. Lopuksi maustan suolalla, sitruunalla ja tilillä. Ja tätä voi tottakai tehdä omailla lemppari vihanneksilla.

Pehmeyttä ja kermamaisuutta antamaan toi ihana pala brie-juustoa. Helppoa ja niin hyvää.

Huomena valmistelen Korealaista illallista catering asiakkaalle. Jännää ; )

Kommentarer (0)
Skriv siffran 9 med bokstäver: