Kokkailua Sanomatalossa

08.04.2014 kl. 19:39

Eilen, maanantaina, aloitettiin aikaisin aamulla. Klaus ja minä pakattiin auto kello 6.00 ja kaasuteltiin Helsinkiä päin. Napattiin Hanna mukaan kyytiin ja kello 7.00 ruvettiin kokkailemaan.

 

Tänään huipentuu MasterChef Suomen jännittävään finaaliin. Eilen päästiin kokkailemaan omille radiokanaville ja mukaan maistelemaan pääsivät myös MasterChef radiokisan voittajat.

Minä sain kokkailla Radio Aallolle, Hanna Radio Popille ja Miro Radio Rockille. Olin saannut hieman taustatietoa että Aallon juontajat syövät mielellään raikasta ruokaa missä on paljon makuja. Tässä tarjoamani meny:

Vihreä aamu-shotti (tuoreananas, minttu, pinaatti, lime)         Vietnamilainen kevätkääryle, täytteenä mm. japanilainen omeletti  ja dippikastike. Liekitetty sashimilohi, garin, japanilaisen kastikkeen ja kurkkusalaatin kera. Yrtticarpaccio silmusaalaatin ja limemajoneesin kanssa. Myslineliöt paahdettujen kookoslastujen ja kuivattujen karpaloiden kera

MasterChef radiokisan voittajat Mikko ja Elisa Suhonen (hieno sukunimi) ovat suuria japanilaisen ruoan ystäviä, joten oli hauska tarjota ruokaa heille. 

Radio Aallon juontajatkin diggailivat ja meillä oli mukava rupatteluhetki.


 

Kommentarer (3)
Hei Lotten,
olen lukenut postauksiasi ja katsellut kokkausvideoitasi. Ne ovat todella hauskoja ja rentoja. Odotan myös innolla kirjaasi.
Olen huomannut videoissasi käyttämäsi kokkaustason. Se näyttää tosi kätevältä. Onko se itse tehty? Saisinko työtason mitat. Aloin nimittäin haaveilla tuollaisesta tasosta kesällä ulkokäyttöön katoksen alle.
Pirjo09.04.14 kl. 09:54
Kiitos Pirjo! Mahtavaa että seuraat postauksiani. Täällä kirjaa työstetään ja toivottavasti se menee painoon tällä viikolla. Ilmoitan asiasta kun tiedän tarkemmin. Itsesuunniteltu työtaso on näyttäytynyt tosi toimivaksi ja suosittelen lämpimästi ; ) Laitan piirustuksen työnalle ja laitan sen sitten blogiin jotta voit saada ideoita siitä. Ihanaa kevättä sinulle ; )
09.04.14 12:48
Makeeta että radiossakin voi kokata! Vesi tulee kielelle näistä ihanista annoksista! Mirolla taitaa olla kivaa kokata teidän naisten kanssa ;-)
Mirva09.04.14 kl. 11:29
En minäkään voinnut uskoa miten hauskaa oli kokkailla radiossa. Hieno kokemus ; ) Miro on kyllä elementissään kun on naisia ympäillä : )
09.04.14 12:50
Mua kiinnostaa tuo vihreä aamu-shotti. Olis kiva aamulla juoda jotain terveellistä mutta "vihreä" kuullostaa ihan kamalan vaikelalta niellä :-) Onko mahdollista saada resepti....
Tiina09.04.14 kl. 11:34
Kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä shottia. Se on yllättävän helppo niellä ja makuun jää koukkuun ; ) Tässä linkki missä resepti on: http://lotten.ratata.fi/blogg/article-51440-352660-catering-job-at-id-group-for-100-guests?offset_51440=15 Toivottavasti tykkäät! ; D
09.04.14 12:53