Edullista ruokaa -villitys jatkuu...

01.03.2014 kl. 15:38

Otimme auringosta kaiken irti ja menimme piknikille aamupäivällä. Oli aivan mahtavaa tuntea auringon lämpö taas. 

Kävin lihakauppa Herekissä ostamassa sisäfilettä huomiselle carpacciolle (filmataan Heidin kanssa Silmusalaatti video) ja tein löydön: härän häntiä! Ostin neljälle hengelle ja se maksoi kokonaiset 4.80 €. Edullista ja naurettavan helppoa ja hyvää!

Hännät ovat nyt uunissa, kavereina varsiselleriä, porkkanaa, sipulia, valkosipulia, rosmariinia ja nesteenä olutta, paseeratut tomaatit ja lihalientä. Ja tottakai suolaa. Nyt en tarvitse tehdä mitään kolmeen tuntiin! = päikkärit : )

Illalla valmistan isoista valkoisista pavuista muusia ja wokkaan nopeasti ruusukaalia tuomaan väriä ja makua. Ja jos onnistun, mukaan tulee broilernahka-chipsejä. Ei ehkä kuullosta mahtavalta, mutta lupaan että on!

Meille tuli yllätysvieraita ja lisäsin häränhäntäpataan kanareisipaloja. Tuli hyvää ja riitti kaikille.

Chipsit onnistuivat loistavasti! Ovat ihanan läpinäkyviä, suolaisia ja rapeita. Kannattaa tehdä. Kaikki rakastivat!

Kommentarer (0)
Skriv siffran 4 med bokstäver: