Masterchef – toinen jakso

28.01.2014 kl. 21:38

No huhuh mikä tehtävä! Oman näköinen Duck a l'orange, sitä mun annos ainakin oli.

Tomi ihmetteli kun kastiketta oli niin vähän, mutta hänen pitäisi kiittää mua siitä. Kastike oli aivan kamalan makuista, en halunut laittaa sitä tippaakaan enemmän! 

Onneksi onnistuin alkuruuallani. Kesän raikkaita kasviksia pirtsakalla majoneesilla.

Oli ikävä nähdä miten Samin voimat eivät riittäneet, mutta helpotus kuitenkin tietää että hän voi hyvin.

Mian epäonnistuminen oli kyllä yllätys. Hän ei päässyt näyttämään kameroiden edessä miten hyvä kokki hän on. Jäätelön tekeminen ei ollut helppoa koska keittiössä oli sellainen kuumuus että mikään ei oikein halunnut jäätyä. Kauhea stressi kun kello käy ja jätskiä vain ei tule.

Vakavaa jengiä tiukan paikan edessä.

Meidän reseptit löytyvät täältä (vaikka minä unohdinkin kirjoittaa muutaman jutun, kuten öljyn majoneesista). 

Kommentarer (1)
Heja Lotten! Hoppas du når ända fram, för på basis av alla klipp och foton man under årens gång har sett på era bloggar så förtjänar du verkligen finalplats. Huisigt duktig är du!
Får du berätta inspelningstekniska detaljer? Jag är nyfiken på hur det går till när tävlarna för fram sina rätter till domarna. När tiden tar slut är det ju totalkaos, men sen är allting undanstädat och snyggt när det ska smakas. Klipps det ihop så, eller hur går det till? Varm mat blir ju kall, glass smälter osv. annars.
hakuna29.01.14 kl. 22:49
Hej Hakuna! Tack för de snälla orden! Jag blir helt rörd ; ) Vad som händer bakom kulisserna får jag inte tala om så mycket, men jag kan säja att domarna behöver inte äta kall mat och glassen sätter vi snabbt tillbaka i frysen ; )
30.01.14 13:10