Vilgotin synttärit

Tänään keitrasin koirille. Tai oikeastaan en koirille, mutta kuitenkin koirasynttäreillä. Vilgotin syntymäpäivistä on tullut hyvä (teko)syy herkutella ja pitää hauskaa yhdessä.

Sanna oli tapansa mukaan duunaillut kauniit tarjoilut.

...ja muistanut myös päivänsankaria ja muita dogeja herkuilla. Takana näkyy Sannan itse tekemiä koiranleluja (joita voi tiedustella Sannalta. Kannattaa muutenkin tutustua hänen upeaan blogiinsa!)

Itse päivänsankari sylissä.

Pizzaa oli tilattu...

... ja pizzaa tuli.

Lemppari grillini Big Green Egg kulkee nykyään mukanani aina kun mainitaan sana pizza.

Mukavaa oli ja kaikki käyttäytyivät hyvin vaikka petipaikoista käytiin toisinaan kovaa asemasotaa.

Minnin piti otta välillä time-out koska sen rotu ei ole jalostettu ihan näin kovaan menoon.

25.01.2014 kl. 21:43

Tack Min Morgon

Det var superroligt att få kocka åt Sonja och Robban!

Här kan man kolla avsnittet på Arenan: KLICK

(börjar där nånstans vid 01:09)

Reseptet finns på Min Morgons FB sida: KLICK

Här hittas också en äldre video på själva riset: KLICK

 

 

 

24.01.2014 kl. 11:19

Safkaa kirjanjulkkari

Tänään oli uuden Safkaa kirjan julkaisukekkerit. Meidän firmalla People's:illa oli ilo ja kunnia saada tehdä kirjan design. Koko projekti Hannan ja Cadden ja heidän tiiminsä kanssa oli tosi mukava. 

Ja lopputulos on mahtava! ...vaikka itse sanonkin : )

 

Kiitospuheita, mukavia ihmisiä, herkullista ruokaa ja kuplivaa. 

Ja tässä itse päivänsankari.

En tiedä montako kirjaa pitää ostaa jotta saa tämän hienon kirjahyllyn mukaan.

 

Omistuskirjoitus!

Sikke ei ole ollenkaan enää yhtä pelottava.

Ja niin se ilta jatkui...

23.01.2014 kl. 23:04

Min morgon YLE5

I morgon bitti skall jag kocka på Min Morgon klockan 08.10. 

Eli huomena kokkailen aamuvarhain YLE5:den aamuohjelmassa klo 08.10.

Tulee aikainen herätys : )

 

23.01.2014 kl. 22:46

Eka Master Chef jakso takana...

...ja elossa ollaan!

Kyllä jännitti ensimmäinen kisa. Ei ollut mitään tietoa siitä mitä tehdä tai miten toimia. Haasteena pahin oli oma jännitys ja sen kontrolliin saaminen. Aikaa meille annettiin mukavasti, mikä oli miellyttävä yllätys, mutta raakaaineiden rajoitettu saatavuus haastoi pientä päätäni. Ja siksi unohdinkin maidon ja jouduin lennosta vaihtamaan suunnitelman.

Kaikille oli varmaan hankalaa kokata vieraassa keittiössä jossa keittölaitteiden käyttäytyminen, tavaroiden löytäminen ja kameran läsnäolo vielä vaati paljon totuttautumista.

Kotikatsomossa voi vaikuuttaa kummalliselta että ei kokkailla paremmin, mutta tilanne on tehty erittäin haastavaksi ja sehän tästä ohjelmasta tekeekin niin viihdyttävän. Kaikki kilpailijat ovat kuitenkin taitavia kokkeja.

Mun resepti löytyy tästä KLICK

Esillepano olisi voinnut olla hienompi, mutta onneksi Sikke diggas ; )

22.01.2014 kl. 13:40

MasterChef Suomi, kausi 4 alkaa

Iiiiiik... Tänään siis eka jakso. Nelonen 20.00. Luvassa hikoilua ja sekoilua. 

Idag på Nelonen 20.00 kan ni se på 12 borttappade yrbollar som försöker skapa något ätbart. Grrrr va spännande. 

 

 

21.01.2014 kl. 16:13

Every monday is a good sushi monday!

20.01.2014 kl. 19:41

Meidän Safkaa

Maanantaina AVA:lla alkaa Hannan ja Cadden uusi ruokaohjelma Meidän Safkaa (21.00).

Veikkaan että luvassa on herkuttelua, naurua ja hyvää fiilistä!

Huhujen mukaan huomisessa jaksossa vilahtaa myös muita tutun näköisiä tyyppejä.

(Kuva pöllitty Meidän Safkaa sivuilta)

19.01.2014 kl. 22:13

Lotten talar om MasterChef i Lördax

Blev intervjuad av härliga Hannah och Jukka på Lördax idag.

Här kan man höra intervjun (börjar där vid 30 minuter):

http://arenan.yle.fi/radio/2118917

18.01.2014 kl. 15:54

Iltalehdessä "MasterChef Lotten"

Nelosen pressitilaisuudessa eilen... Lue juttu KLICK.

17.01.2014 kl. 14:19

Fiilistelyä

Tässä kesäinen kollaasivideo piristämään talven pimeitä iltoja.

16.01.2014 kl. 21:59

Niksivideo – Ostereiden avaaminen

Näin aukeaa osteri! Vai aukeaako...

14.01.2014 kl. 23:46

Ravintolapäivä = pizzapäivä

Kiitos, tack, thank you to everybody who participated:

Heidi & Jenni (for cooking with me)

Big Green Egg (for lending the grills)

Wanhan porvoon Fabriikki (for the great Glögi)

Silmusalaatti (for ituja)

Mr Gold (for the back-up tent)

Peoples.fi (for sponsoring the signs)

Kent (for the great field job)

And a big thank you to the 110 people who bought pizzas (and sorry to those who did not get one. Next time we will buy more ingredients)

 

 

20.11.2013 kl. 21:33

Preparing

16 hours till Pizza time!

15.11.2013 kl. 18:56